معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادعای عجیب مرد متهم به همسرکشی | همسرم قلیان کشید و آتش گرفت

  • کد خبر: ۱۴۶۰۵۴
  • ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷
ادعای عجیب مرد متهم به همسرکشی | همسرم قلیان کشید و آتش گرفت
مرد جوانی که متهم است همسرش را آتش زده، ادعای بی‌گناهی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرد جوان که به اتهام آتش زدن همسرش بازداشت شده در تازه‌ترین اظهاراتش مدعی شد که قلیان کشیدن همسرش منجر به آتش‌سوزی خانه و مرگ وی شده است.

ساعت ۴:۳۰ عصر شنبه ۲۴ دی مأموران کلانتری ۱۴۸ انقلاب در تماس با محمد وهابی از مرگ زن جوانی در بیمارستان خبر دادند.

در تحقیقات اولیه مأمور کلانتری اعلام کرد: جسد متعلق به زنی ۴۵ ساله است که ۱۰ روز قبل به‌خاطر سوختگی به بیمارستان منتقل شده است. شوهر او نیز از ناحیه دست دچار سوختگی شده، اما دو روز بعد مرخص شده است.

تحقیقات به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران آغاز و در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد ۱۰ روز قبل خانه‌ای در مرکز تهران دچار آتش‌سوزی شده و همسایه‌ها که از ماجرا باخبر شده بودند، بلافاصله به کمک زوج جوان رفتند و پس از حضور امدادگران آتش‌نشانی و خاموش کردن آتش، زن و مرد جوان به بیمارستان منتقل شدند. در حالی که تحقیقات درباره این حادثه ادامه داشت دختر ۱۲ ساله این خانواده به دایی‌اش گفت پدرم باعث مرگ مادرم شده است. بدین‌ترتیب مرد جوان نیز با مراجعه به پلیس خواهان بررسی دقیق‌تر موضوع مرگ خواهرش شد.

آتش‌سوزی عمدی

با اظهارات دایی خانواده مأموران به سراغ دختر ۱۲ ساله رفتند و به تحقیق از او پرداختند. دختر نوجوان نیز با تکرار این ادعا گفت: پدر و مادرم با هم اختلاف داشتند و روز حادثه بعد از دعوای شدید پدرم از خانه بیرون رفت و چند ساعت بعد برگشت.

مادرم در حال قلیان کشیدن بود که پدرم ظرف بنزینی را که با خودش آورده بود روی وسایل خانه و مادرم پاشید. مادرم شروع به داد و فریاد کرد، اما پدرم کبریت کشید و ناگهان همه‌جا آتش گرفت و مادرم و خانه با هم سوخت. همسایه‌ها که متوجه سر و صدای ما شده بودند و از طرفی هم خانه آتش گرفته بود، با شکستن در وارد شده و آتش را خاموش کرده و پدر و مادرم را به بیمارستان منتقل کردند. با دستور بازپرس جنایی، مرد جوان که پس از ترخیص از بیمارستان متواری شده بود در خانه یکی از دوستانش بازداشت شد. متهم در تحقیقات اولیه مدعی شد که همسرش اقدام به خودسوزی کرده است. با توجه به اینکه اظهارات مرد جوان با اظهارات همسایه‌ها و دخترش مطابقت نداشت، بازپرس جنایی برای تکمیل تحقیقات او را در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار داد.

ادعای جدید

با گذشت ۳ روز از بازداشت مرد جوان، او اظهارات جدیدی مطرح کرد: روز حادثه همسرم در حال کشیدن قلیان بود و از طرفی با دستمال آغشته به تینر رنگ‌هایی که روی موزاییک‌ها ریخته بود را تمیز می‌کرد. ناگهان تکه‌ای از ذغال روی دستمال تینری افتاد و شعله‌ور شد و خانه آتش گرفت.

با توجه به تناقض‌گویی‌های مرد جوان و اظهارات دخترشان تحقیقات برای رازگشایی از آتش‌سوزی مرگبار زن جوان به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران ادامه دارد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->