زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روانشناختی، جامعه شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید!
سرخط خبرها

ادعای عجیب مرد متهم به همسرکشی | همسرم قلیان کشید و آتش گرفت

  • کد خبر: ۱۴۶۰۵۴
  • ۲۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷
ادعای عجیب مرد متهم به همسرکشی | همسرم قلیان کشید و آتش گرفت
مرد جوانی که متهم است همسرش را آتش زده، ادعای بی‌گناهی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرد جوان که به اتهام آتش زدن همسرش بازداشت شده در تازه‌ترین اظهاراتش مدعی شد که قلیان کشیدن همسرش منجر به آتش‌سوزی خانه و مرگ وی شده است.

ساعت ۴:۳۰ عصر شنبه ۲۴ دی مأموران کلانتری ۱۴۸ انقلاب در تماس با محمد وهابی از مرگ زن جوانی در بیمارستان خبر دادند.

در تحقیقات اولیه مأمور کلانتری اعلام کرد: جسد متعلق به زنی ۴۵ ساله است که ۱۰ روز قبل به‌خاطر سوختگی به بیمارستان منتقل شده است. شوهر او نیز از ناحیه دست دچار سوختگی شده، اما دو روز بعد مرخص شده است.

تحقیقات به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران آغاز و در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد ۱۰ روز قبل خانه‌ای در مرکز تهران دچار آتش‌سوزی شده و همسایه‌ها که از ماجرا باخبر شده بودند، بلافاصله به کمک زوج جوان رفتند و پس از حضور امدادگران آتش‌نشانی و خاموش کردن آتش، زن و مرد جوان به بیمارستان منتقل شدند. در حالی که تحقیقات درباره این حادثه ادامه داشت دختر ۱۲ ساله این خانواده به دایی‌اش گفت پدرم باعث مرگ مادرم شده است. بدین‌ترتیب مرد جوان نیز با مراجعه به پلیس خواهان بررسی دقیق‌تر موضوع مرگ خواهرش شد.

آتش‌سوزی عمدی

با اظهارات دایی خانواده مأموران به سراغ دختر ۱۲ ساله رفتند و به تحقیق از او پرداختند. دختر نوجوان نیز با تکرار این ادعا گفت: پدر و مادرم با هم اختلاف داشتند و روز حادثه بعد از دعوای شدید پدرم از خانه بیرون رفت و چند ساعت بعد برگشت.

مادرم در حال قلیان کشیدن بود که پدرم ظرف بنزینی را که با خودش آورده بود روی وسایل خانه و مادرم پاشید. مادرم شروع به داد و فریاد کرد، اما پدرم کبریت کشید و ناگهان همه‌جا آتش گرفت و مادرم و خانه با هم سوخت. همسایه‌ها که متوجه سر و صدای ما شده بودند و از طرفی هم خانه آتش گرفته بود، با شکستن در وارد شده و آتش را خاموش کرده و پدر و مادرم را به بیمارستان منتقل کردند. با دستور بازپرس جنایی، مرد جوان که پس از ترخیص از بیمارستان متواری شده بود در خانه یکی از دوستانش بازداشت شد. متهم در تحقیقات اولیه مدعی شد که همسرش اقدام به خودسوزی کرده است. با توجه به اینکه اظهارات مرد جوان با اظهارات همسایه‌ها و دخترش مطابقت نداشت، بازپرس جنایی برای تکمیل تحقیقات او را در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار داد.

ادعای جدید

با گذشت ۳ روز از بازداشت مرد جوان، او اظهارات جدیدی مطرح کرد: روز حادثه همسرم در حال کشیدن قلیان بود و از طرفی با دستمال آغشته به تینر رنگ‌هایی که روی موزاییک‌ها ریخته بود را تمیز می‌کرد. ناگهان تکه‌ای از ذغال روی دستمال تینری افتاد و شعله‌ور شد و خانه آتش گرفت.

با توجه به تناقض‌گویی‌های مرد جوان و اظهارات دخترشان تحقیقات برای رازگشایی از آتش‌سوزی مرگبار زن جوان به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران ادامه دارد.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->